Aktuellt

Dahlbäck/Söderberg

Glad sommar! Vi uppdaterar hemsidan, så håll ut, nya jobb är på väg upp. Nu är vi upphandlade av både Chalmers och Göteborgs universitet. Roligt! En annan sak. Följ oss på Spotify där vår spellista D/S Shuffle är uppe i ett dygn av rekommenderad musik.

Just nu: Infografik till Liseberg och Swedbank för Happy F&B, katalog till forskningscentrum på Chalmers, Dugges-etiketter och varumärkesarbete för en kommande pastabar i Haga.

Metod

DS_Femstegs

Tanke

Illustrationen ovanför är vår arbetsmetod. Där finns rutin och plats för flera avstämningar i resan mot ett gemensamt resultat. Vårt långa samarbete med Göteborgs­tryckeriet och Antalis har gjort att vi kan kvalitets­säkra våra tryck­produktioner. Miljö­medvetna pappers­val och landets bästa tryck ger ett håll­bart resultat du verkligen kan stå för. Utöver vår egen kompetens har vi ett nätverk av begåvade copywriters, fotografer, webbutvecklare och animatörer. Allt för att möta ditt behov på bästa sätt.
C/V

Kunder i urval: SJ, Apoteket, Liseberg, Verisure och Swedegas (tillsammans med Happy F&B). Arbets­miljö­verket och SKL (till­sammans med Amphi Produktion). Dugges Bryggeri, Chalmers, Kvinna till Kvinna, Göteborgs universitet, Please Copy Me, Svenska Badmintonförbundet och Nimo.

Utbildning: Åsa och Anders har master­ex­amen​ ​i design​ (MFA)​ ​från HDK​ ​(Högskolan för Design och Konst­hant­verk)​.​ Sedan 2008 har vi arbetat med grafisk design för kunder i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Guld: Vinnare av Svenska Design­priset 2014!

D/S

DS_S2_Dahlback_1
DS_S2_Dahlback_2

Åsa Dahlbäck
Account Manager /
AD
MFA

DS_S2_Soderberg_1
DS_S2_Soderberg_2

Anders Söderberg
Design Director

MFA